Servicii

Efectuam consultații psihologie, psihiatrie și neurologie într-un cadru multidisciplinar, pentru a spori potențialul de vindecare și recuperare.
Efectuam consultații de neurologie si investigații electrofiziologice (EEG, ENG/EMG, holter EEG, EEG de somn) cu scopul diagnosticării precoce a eventualelor boli neurologice. În plus, ținem cont de toate fațetele suferinței pacientului neurologic, colaborând cu psihiatrul și psihologul clinician în vederea obținerii unui rezultat terapeutic maxim. Abordăm multidisciplinar depresia post AVC, tulburările psihice din scleroza multiplă și epilepsie, iar cu ajutorul psihologului încercăm să ameliorăm atitudinea pacientului în fața bolii, crescându-i astfel potențialul de vindecare și recuperare.
Oferim consultații copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani și investigații electrofiziologice de tip video EEG veghe sau somn, cu sau fără stimulări, monitorizare activitate cerebrală prin Holter EEG. Eliberăm documente medicale pentru comisii, necesare pentru încadrare în grad de handicap sau adopție, adeverințe medicale, certificate medicale.
Efectuam consultații de psihiatrie într-un cadru multidisciplinar, în colaborare cu medical neurolog și psihologul clinician. Ne adresăm tulburărilor psihice din cadrul bolilor neurologice, tulburărilor de personalitate, dar și patologiei generale psihiatrice precum anxietăți, depresii, psihoze.
Punem la dispoziția clienților servicii de evaluare psihologică și psihodiagnostic clinic cu eliberare de rapoarte necesare pentru comisii de expertiză medicală și psihoterapie individuală, particularizând tipul de intervenție, în funcție de nevoile fiecăruia.
© 2021 - MindReset.ro - Toate drepturile rezervate.