Despre noi
Mind Reset se adresează persoanelor care suferă de tulburări anxioase, tulburări obsesiv-compulsive, tulburări de adaptare și post-traumatice, tulburări de personalitate, dar și multe altele. De asemenea, în cadrul centrului medical sunt investigate, diagnosticate și tratate problemele de sănătate emoțională și mentală, precum și acele tulburări care afectează calitatea vieții.

Centrul dispune de o echipă de specialiști în psihiatrie adulți, neurologie adulți și neuropediatrie, EEG, EMG, ENG, psihologie clinică și psihoterapie. Aceștia acoperă, prin experiența lor cumulată, o mare parte din problemele medicale și psihologice ale omului modern, pus în fața adaptării la viața tot mai complicată pe care o trăim.

Beneficii

Oferim suport necondiționat pacienților

Soluționăm dificultățile psihologice și tulburările de comportament

Acoperim toate nevoile apărute la nivel neurologic și psihiatric

Dispunem de personal specializat pe zona de neurologie (EEG, EMG și ENG) și psihiatrie

Tratăm fiecare pacient în mod unic, conform nevoilor sale

Pacienții noștri beneficiază de o abordare multidisciplinară, prin care sunt evaluați psihologic, neurologic și psihiatric pentru o diagnosticare cât mai eficientă a problemelor de care suferă și pentru obținerea unui rezultat terapeutic maxim.

Apelăm la cunoștințele colaboratorilor noștri de încredere din specialități medicale conexe (gastroenterologie, ORL, neurochirurgie, endocrinologie s.a.) pentru a rezolva, pe cât posibil, toate problemele medicale întâmpinate de fiecare pacient, oferindu-le astfel îndrumare și un suport necondiționat.